Cei mai influenți oameni din industria filmului porno și celebritățile lor Dopplegangers

BDSM: sugestii pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil Click aici cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a localizeaza indicatori si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie evita conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sugestii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca stiu specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre cel mai esential BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele si. Cu siguranta, este total aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Mai degraba decat tipic lenjerie, BDSM ofera sansa de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, internet si specialitate magazine dati o mare selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da dat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea folosi un guler si, de asemenea, alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel ca in toate diferite alte functie joaca acele joc suprematie precum si intrare, un cuvant sigur este foarte vital. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de real disconfort, este cu adevarat esential sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca un semn pentru a renunta orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece belows poate fi uneori inchis.

Fara rusine

BDSM este unica metoda care solicita o semnificativa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie sa fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe al saselea sens precum si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, metoda a acestuia sa fie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion orgasm yourself - in ciuda daca este in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta rezonante, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.